Info competitie

Zin om squash te spelen in competitieverband?

Vele squashers doen wekelijks mee aan de reguliere competitie. Voor hen is het spelen van wedstrijden het gezelligste en leukste wat er is, ongeacht hun niveau. Competitie is voor iedereen, dus ook voor jou.   

De herencompetitie is opgedeeld in verschillende divisies. Het hoogste niveau is eredivisie, het laagste Heren 5 (Oost- en West-Vlaanderen) en provinciale competitie (Vlaams-Brabant/Antwerpen/Limburg).

Bij de dames bestaat er op dit moment enkel eredivisie (hoogste reeks). In de lagere reeksen is het toegelaten om als vrouw mee te spelen met de heren.

Er zijn reeksen van verschillende niveaus waardoor er altijd een passende competitie voor jou bij zit. Een overzicht van alle reeksen kan je vinden op squashvlaanderen.toernooi.nl

De reguliere competitie speel je met een team van vier spelers bij de heren en een team van drie speelsters bij de dames. 

Doe je ook mee?

Deelnemen aan de competitie kan bij deze squashclubs (filter op interclub). Neem gerust contact op met jouw club naar keuze, misschien zijn ze nog op zoek naar versterking in het team of zijn meerdere spelers geïnteresseerd in competitiedeelname.

Info?

Heb je nog vragen over de competitie, stuur gerust een mail naar tine@squashvlaanderen.be