Waarom transfereren?

Transfereren is van belang voor alle competitiespelers. Als je wil aansluiten bij een andere club met het doel om competitie te spelen in een andere club bij aanvang van het nieuwe seizoen, moet je jezelf transfereren tijdens de transferperiode. Doe je dit niet, dan ben je niet speelgerechtigd voor de nieuwe club tot na het volgende competitieseizoen.

Wanneer transfereren?

De transferperiode om je zelf vrij te maken start op 1 april en loopt tot 30 april. Wens je te veranderen van club dan moet je de transferaanvraag (deel 1) voor het einde van de transferperiode aangetekend opsturen naar het secretariaat van Squash Vlaanderen en naar de opgezegde sportvereniging. De postdatum van de aangetekende zending is geldig.

De periode om jezelf aan te sluiten bij een andere club start op 1 mei en loopt tot 15 juni. Om je aan te sluiten bij een nieuwe club moet je deel 2 van het transferformulier aangetekend opsturen naar het secretariaat van Squash Vlaanderen. De postdatum van de aangetekende zending is geldig.

Hoe transfereren?

Een transfer aanvragen kan door luik A van Transferformulier (pdf) in te vullen en aangetekend te verzenden naar de opgezegde sportvereniging en SQV:

Squash Vlaanderen
Vorselaarsebaan 62
2200 Herentals

Documenten

Transferreglement (pdf)

Overzicht van correct ingediende LUIK A formulieren

Overzicht van correct ingediende LUIK B formulieren